Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

No és ciència ficció, és innovació

Els alumnes de l’escola treballen la robòtica, fabriquen drons, creen i es recreen en mons virtuals en tres dimensions, escanegen i imprimeixen en 3D.

“Nous projectes innovadors que volen apropar el nostre alumnat al món que els ha tocat viure”

La Robòtica juntament amb la programació són una eina que ajuda a treballar la resolució de problemes de qualsevol tipus per l’esforç mental que suposa. Perquè fer que un robot detecti un objecte i s’aturi necessita una solució.

Paral·lelament els drons, aquests vehicles aeris no tripulats s’estan convertint en robots voladors al servei de la societat i, pel que sembla, tot just estan començant a enlairar-se. Els drons tenen moltíssimes aplicacions. Es tracta d’una tecnologia aplicable i transversal a moltes indústries.

No només es tracta d’un treball mental, sinó que alhora van aprenent el que van fent i afrontant els problemes que sorgeixen. Ells mateixos veuen els resultats sense que ningú els digui si està bé o malament.

La impressió 3D estarà plenament incorporada en els processos de producció de les empreses finalistes i tindrà un impacte important en sectors com l’aeronàutica, l’automoció i la producció de béns i equips.

En paral·lel, la impressió 3D, diuen els experts que estarà assimilada per part dels enginyers, com ho està ara el disseny per ordinador , de forma que també abans de cinc anys els nous enginyers hauran aprés a conceptualitzar nous productes i solucions amb aquesta tecnologia

Comments are closed.

Demana informació

Si vols rebre informació, nosaltres ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website