Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Projectes

PROJECTES QUE DONEN VALOR AFEGIT

null

Escoles + Sostenibles

Escoles + Sostenibles (abans Agenda 21 Escolar) és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

null

Conveni Vedruna-Catalunya amb Sant Joan de Déu

Les escoles Vedruna de Catalunya i l’Hospital Sant Joan de Déu participen en un projecte conjunt de detecció de possibles trastorns d’aprenentatge en edats primerenques, ?per tal de poder intervenir el més aviat possible en l’alumnat i evitar així dificultats en l’adquisició dels aprenentatges acadèmics.
Els trastorns que s’estudien són la dislèxia (dificultat en la lectura i escriptura), la discalcúlia (dificultat en el càlcul) i el TDAH (dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat).

null

Aprenentatge-servei

Donació de sang: Els participants aprenen sobre la sang, la donació i aspectes de comunicació, alhora que duen a terme un servei de promoció de la salut en el seu entorn més proper.

Magna celebratio: Festival de reconstrucció històrica del món romà a la ciutat de Badalona. Els alumnes organitzen i dinamitzen dos tallers (Schola i Ludi) amb altres centres de secundària.

null

Projecte S’AVIS

Projecte S’AVIS

Aquest projecte vol combinar l’aprenentatge de la diversitat religiosa i conviccional, d’una banda, amb la sensibilització i la solidaritat amb la gent gran, d’una altra. A més, a ningú se li amaga que les persones de més edat han estat sempre uns actors destacats en les transmissions de les savieses tradicionals i, en aquest sentit, són imprescindibles per a la seva comunicació i valoració. El programa habilita els joves per poder explicar breus narracions religioses i conviccionals a col·lectius de gent gran. Un cop formats, els alumnes participen en sessions de conta-contes, en les quals, noies i nois de batxillerat narren una sèrie d’històries breus de diferents creences i conviccions a grups d’avis.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website