Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Desperta la teva passió per un món més sostenible


Ignite your Passion


Us comuniquem que l’escola ha signat un conveni de col·laboració amb AIESEC.

AIESEC és l’organització de joves més gran de tot el món. Fundada el 1948, amb els objectius d’arribar a la pau i desenvolupar el potencial humà, treballen per enfortir el lideratge de la joventut mitjançant programes de voluntariat internacional. En el nostre cas ens hem trobat amb els associats de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

L’escola es compromet a desenvolupar un projecte de sostenibilitat amb alumnes de 2n cicle de l’ESO, integralment en anglès i a l’hora ens comprometem a cercar allotjament per a dos voluntaris internacionals durant 6 setmanes a partir d’octubre de 2018.

És una associació internacional sense ànim de lucre, que té com a fi principal el fomentar i promoure l’entesa internacional i la cooperació entre les nacions, a través de les seves comunitats d’estudiants i voluntaris, perquè es vegin proveïdes d’experiència pràctica i major possibilitat d’inserció en la societat.

AIESEC gestiona intercanvis internacionals en més de 128 països del món, a través de la seva bossa de interns, Aquest intercanvi consisteix en una activitat formativa que desenvolupa un graduat o postgraduat universitari en una entitat (escola) o despatx professional per a l’intercanvi d’experiències i adquisició de coneixements pràctics.

Els estudiants de la Borsa d’AIESEC desenvolupen les seves pràctiques i serveis com a voluntariats i no com una relació laboral, és un fórmula per a  completar la seva formació.

El projecte de treball és desenvoluparà amb alumnes de 2n cicle d’ESO i estarà coordinat per l’Equip d’escoles + Sostenibles.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU van ser establerts el 25 de setembre de 2015, quan 193 líders mundials es van comprometre amb 17 objectius per aconseguir 3 coses extraordinàries en el 2030:

  • Eradicar la pobresa extrema.
  • Combatre la desigualtat i la injustícia
  • Solucionar el canvi climàtic.

En tots els països i per a totes les persones.

Molts dels nostres alumnes acabaran a la Universitat i creiem que el Projecte és prou atractiu i que els podrà interessar per completar la seva formació professional i personal en un món global. Ara acollim nosaltres i demà, potser ens acolliran.

Comments are closed.

Demana informació

Si vols rebre informació, nosaltres ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website