Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Manisfest sobre els darrers fets ocorreguts a Catalunya

Ens adrecem a vosaltres, en nom de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, per manifestar-vos que, des de les escoles Vedruna vivim de manera plena i intensa els fets que s’estan produint aquest dies a l’entorn del debat del Parlament de Catalunya i de la convocatòria del Referèndum del proper dia 1 d’octubre de 2017.

Com a Institució, en el seu dia ens vàrem manifestar i ens vàrem afegir a la declaració de signatures pel Dret a decidir a Catalunya. Ens mantenim, ara, més ferms que mai, a favor d’aquest dret. Entenem que el dret a manifestar què sent i què vol el poble de Catalunya és un fet fonamental i una necessitat en un país que volem democràtic.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació, en el seu Projecte Educatiu, mostra la seva convicció per educar en una escola catalana compromesa amb el país.

Aquests dies, durant els quals estem vivint atacs en el sistema democràtic i, alhora, es posa en dubte la participació dels ciutadans a través del vot, manifestem de nou la nostra posició, entenent que sempre ha de prevaldre l’actitud del diàleg, de manera ferma, sense renunciar a allò que vol la ciutadania i que està reflectida a través de les institucions del País, bàsicament, a través del Parlament de Catalunya.

Des de les Escoles, ens comprometem a ser exemples de diàleg, a promoure i respectar les opinions del alumnes, dels mestres i de les famílies i afavorir, sempre, actituds de Pau i de Convivència.

Vic, 20 de setembre de 2017

Comments are closed.

Demana informació

Si vols rebre informació, nosaltres ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website