Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Festa de la Primavera 2018

Compte enrere… Avui falta només un mes per la Festa de la Primavera i per omplir Vedruna del MÓN DEL CÒMIC! Serà molt xulo, ja ho veureu!
Com sempre, necessitem VOLUNTARIS per cobrir torns als tallers i al bar, i us animem a fer un cop de mà si teniu una estona!
Farem una reunió de VOLUNTARIS I TALLERISTES el proper DIJOUS 17 DE MAIG A LES 17.30h. a l’aula de desdoblament del 1er pis de l’edifici nou.
Aquest any, a més, l’escola ens torna a oferir poder fer ús del servei d’acollida de manera gratuïta per a tots aquells que vulgueu assistir a la reunió; així que poder venir serà molt més fàcil! Animeu-vos-hi!
Tan si és pels tallers, com per ajudar una estoneta al bar, com per muntar i desmuntar, us hi podeu apuntar! Us necessitem! ;·)
Per poder fer una mica de pre-organització, estaria bé que ens escriviu un correu electrònic a festaprimavera@ampavedrunagracia.cat dient si penseu venir i en què us agradaria ajudar (o bé si voldríeu ajudar en alguna cosa però per qualsevol motiu no podreu assistir a la reunió, per tal que us col·loquem en l’organització dels tallers o del que sigui).
Vinga va, que ja la tenim aquí i comencem el compte enrere!
Una abraçada!
Comissió de la Festa de la Primavera
Comments are closed.

Demana informació

Si vols rebre informació, nosaltres ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website