Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Un any més participant en Global Cities – Global Scholars

Global Cities és una iniciativa de Bloomberg Philanthropies, una organització sense ànim de lucre amb seu a Nova York que neix amb l’objectiu d’afavorir el debat sobre temes d’interès global entre ciutats d’arreu del món. Hi participen escoles d’una vintena de països d’arreu del món. L’escola hi participa a través del Consorci d’Educació i es va iniciar de forma pilot l’any 2015 en 10 centres de la ciutat.

El projecte té com a objectiu connectar ciutats globals a través d’una xarxa d’informació de  fòrums significatius per a l’intercanvi de bones pràctiques sobre problemes actuals que afecten les ciutats.

El programa pretén desenvolupar la consciència global de la propera generació a través d’activitats educatives interactives transnacionals on la llengua vehicular és l’anglès.

Estem acabant el projecte final del curs i ja estem pensant en el nou currículum del proper curs per als alumnes de 6è de primària i de 2n d’ESO.

Els alumnes de l’escola han estan treballant el tema del malbaratament alimentari i estan acabant el projecte final on plantegen idees que poden tenir una aplicació pràctica en la nostra l’escola, ciutat i en el món de les ciutats globals.

El curs vinent el currículum de Global Scholars ens proposa treballar sobre el recurs vital de l’aigua “ World of Water”

L’èxit a l’escola es basa en l’interès que desperta entre els alumnes i el bon guiatge que practiquen els nostres especialistes de llengua anglesa. Felicitats!!!

Web del programa

 

 

 

 

Comments are closed.

Demana informació

Si vols rebre informació, nosaltres ens posem en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website