Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

Auxiliar de conversa en llengua anglesa

L’auxiliar de conversa facilita a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

Serveis informàtics i telemàtics

Tots els estudiants de tenen un usuari per accedir a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació. Totes les aules de l’escola estan digitalitzades.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Món Jove

Món Jove és el grup d’educació en el lleure de l’Escola Vedruna-Gràcia. Excursions, convivències, grup de joves, colònies d’estiu, campaments d’estiu i el curs de pre-monitor són algunes de les activitats que ofereix.

Servei d’acollida

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estaran sota la supervisió de personal de l’escola. Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida matinal de 7:45 a 9:00 i de 17:00 a 19:00 a la tarda.

Escola de Bàsquet i d’iniciació a l’esport

Entenem l’activitat de l’Escola de Bàsquet com la iniciació dels nens i nenes al món de la cistella mitjançant el joc. Per aquesta raó, el principal objectiu de l’escola és que els infants i joves gaudeixin jugant a bàsquet i que aprenguin els fonaments tècnics per a la pràctica d’aquest esport.

El Bàsquet com a esport col·lectiu permet a l’infant relacionar-se amb els seus companys, fet que comporta moltes els avantatges: els nens aprenen a conviure entre ells, a treballar junts, a comunicar-se i a relacionar-se.

“Premi a la millor iniciativa pedagògica vinculada a l’esport” Districte de Gràcia 2015.

Casal d’estiu

L’objectiu general és que els infants gaudeixin de les seves vacances, i per tant les programacions s’adequen a cada edat concreta. El casal s’organitza perquè els nens/es joves gaudeixin al màxim, però també perquè els pares i mares disposin d’un recurs eficaç i de qualitat a més de segur.

El nostre casal s’estructura a partir d’un centre d’interès i d’una sèrie d’activitats fixes setmanals. Activitats que es centren en sortides lúdico-culturals, tallers, jocs i activitats, piscina, etc.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website