Atenció al públic:

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Activitats Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Bàsquet

La pilota, a Vedruna Gràcia, roda des de l’any 1972 sempre integrat a l’escola. La nostra missió és integrar els jugadors/es sempre que estiguin disposats a respectar la filosofia i els valors que transmet el bàsquet.

Els entrenaments es desenvolupen majoritàriament a l’escola Vedruna Gràcia, al carrer Gran de Gràcia 236. Disposem d’una pista exterior, i un pavelló al mateix centre. A partir de preinfantil els partits es juguen al pavelló Josep Maria de Segarra on també entrenen els equips més grans.

Els nostres equips juguen a la Federació Catalana de Bàsquet. Tenim l’escoleta de bàsquet (P4 a 2n primària), i equips federats des de Premini, (3r primària) fins a sènior (adults).

Activitat extraescolar en horari de TARDA

Natació

Curs d’iniciació o de perfeccionament de la natació per a infants des d’ I3 fins a 6è de primària a les instal·lacions del Club Natació Catalunya.

A més a més del curs de natació, l’activitat Inclou el transport en autocar i els monitors acompanyants.

Activitat extraescolar en horari de TARDA

Anglès

Amb la col·laboració de l’escola d’idiomes ACTIVA

Partint de la idea de dominar la llengua anglesa en el context actual, 5 Skills representa un nou itinerari de treball i planteja un repte clar a aquells alumnes que desitgen acreditar-ne el nivell amb una titulació Cambridge.

L’objectiu de 5 Skills és que els nois i noies desenvolupin habilitats lingüístiques a les 4 destreses comunicatives de l’idioma (comprensió auditiva, expressió oral, comprensió lectora i expressió escrita – listening, speaking, reading i writing) i que, a més, adquireixin una altra capacitat essencial, la de l’autonomia a l’aprenentatge. Per a aquesta última, la figura del Skill Coach és fonamental, ja que, juntament amb el professor, es recolzarà en la promoció i ús de la plataforma de contingut English Exams Lab, oberta a tots els nostres alumnes, perquè desenvolupin la seva pròpia capacitat d’establir pautes de treball independents del professor i del moment específic de l’aula.

Els nivells de progressió es tradueixen en un camí ascendent on superar-se i aconseguir objectius. Aquests objectius estan marcats per exàmens de certificació Cambridge per inspirar els alumnes i informar-los del lloc que ocupen en el procés.

Els cursos de primària realitzen l’activitat dins l’ESPAI DE MIGDIA.

Música

Iniciació musical a I3, I4 i I5
Amb col·laboració amb l’Escola de Música Trémolo

És el moment de descobrir i potenciar les habilitats musicals de l’infant. Cantar per conèixer la veu, picar per desenvolupar la consciència del pols musical i la competència del ritme i finalment ballar i moure’s utilitzant el cos com a una eina fonamental per a la comprensió i interiorització musical.
Activitat extraescolar en horari de TARDA

Combos musicals

Un Combo és una combinació de diversos músics instrumentistes que conformen un grup de música.

L’objectiu de formar un combo és aprendre a tocar en grup, saber quina funció exerceix cada membre i adquirir repertori musical, a més de saber escoltar altres instruments alhora que el teu.

L’activitat està dirigida a nens i nenes de 3r a 6è de primària que toquin algun instrument propi o que tinguin ganes de tocar algun dels instruments que ja tenim a l’escola (percussió, teclat, guitarra, ukelele) en grup. També s’hi pot participar cantant (veu).

Activitat dirigida per Lluís Zaidin (mestre especialista de Música de l’Escola).

L’activitat s’ofereix a l’ESPAI DE MIGDIA.

Teatre

Gaudir del teatre. Potenciar l’expressivitat de cadascú i les tècniques d’interpretació. Saber-se moure damunt l’escenari i passar-s’ho bé tot jugant i fent teatre. Representació d’una obra a final de curs.

Activitat dirigida per Eulàlia i Meritxell Bou.

L’activitat s’ofereix a l’ESPAI DE MIGDIA.

Robòtica i programació (ACTIVATECH)

Activitat dirigida als alumnes de 1r a 6e de Primària en horari de migdia.

Consisteix en el desenvolupament de les capacitats dels infants i joves a través de les tecnologies de la informació i de la comunicació de manera innovadora i en el desenvolupament de diferents tipus de creativitat i de competències educatives bàsiques.

A través de…

  • Programació
  • Robòtica
  • Disseny creatiu informàtic
  • Ciències de la computació
  • Eines com: makeblock, scratch, lego, kahoot…

Amb la col·laboració d’ACTIVA EXTRAESCOLARS

L’activitat s’ofereix a l’ESPAI DE MIGDIA.

Escacs

Aprendre els moviments i les estratègies dels escacs d’una manera lúdica i divertida des de 1r a 6è de Primària.

Amb la col·laboració d’ECADE (Escola Catalana d’Escacs).

L’activitat s’ofereix a l’ESPAI DE MIGDIA.

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Coral Vedruna Gràcia

L’objectiu de l’activitat és gaudir de la música fent cant coral. L’activitat està adreçada a alumnes joves, antics alumnes, pares i mares, mestres i personal de l’escola, amics i coneguts de la Vila de Gràcia.  La direcció de l’activitat va a càrrec d’en Lluís Zaidín, professor de música de l’escola. 

L’activitat és setmanal, els dijous de 17:30 a 18:45.

Geganters i Timbalers

Activitat ja tradicional a l’escola que des de l’any 2013 participa tant en l’animació de les festes a l’escola: la rua de carnestoltes, La Marató de TV3, la festa de la primavera… com també participa en trobades geganteres de la ciutat i del país: Festa Major de Santa Eulàlia i la trobada de gegants d’escoles de Catalunya.  L’activitat està adreçada a infants i joves, pares i mares, mestres i personal de l’escola que vulguin gaudir del ritme de la batucada i de la cultura popular.

La direcció de l’activitat va a càrrec d’en Joan la Traka.

L’activitat és quinzenal, els divendres de 17:15 a 18:45

Cafè educatiu

Pretén ser un espai de trobada, de comunicació entre l’escola i la família. Moltes vegades compartim les mateixes inquietuds, les mateixes il·lusions, les mateixes problemàtiques, però poques vegades tenim l’oportunitat de poder-ne parlar tranquil·lament.

Activitat adreçada a pares i mares, mestres i personal de l’escola que vulgueu compartir una estona de reflexió i debat sobre temes educatius.

L’activitat és gratuïta i consta d’una o dues trobades trimestrals.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website